Velkommen til Havnegata legesenter


Du finner oss i Havnegata 1, samme kvartal som Kulturhuset.                                                                                                                                                                                PERSONVERNERKLÆRING

På websidene kan du bestille legetime og resept på faste medisiner. Du kan også kontakte legekontoret med andre spørsmål.

Adresse: Havnegata 1, 9404 Harstad.

Åpningstider: Kl. 08.00 - kl. 15.30. Fredag åpner kl 09.00 - kun øyeblikkelig hjelp mellom 08.00 og 09.00.

Telefon: 77 00 21 20
Øyeblikkelig hjelp: 77 00 21 25
Telefax: 77 00 21 21

E-post (før du bruker e-post, bør du lese vår e-post policy)
: postkasse@havnegata-legesenter.no

 

1.5.2020: Nyheter:

A. KORONA-PANDEMIEN

Driften ved Havnegata legesenter går stort sett som normal til tross for koronatiltak.

 

Siden råd og veiledning endres nærmest fra dag til dag, vil vi oppfordre alle til å benytte gode informasjonskilder som Folkehelsa ( https://www.fhi.no). helsenorge.no samt riksdekkende nyhetsmedier som nrk.no og de store avisene

- pasienter som ønsker konsultasjon vedrørende luftveisinfeksjoner eller mistenkt korona-smitte, skal ta kontakt pr. telefon før oppmøte og følge de råd de får der. All testing og undersøkelse foregår ved kommunens nyetablerte Luftveispoliklinikk i Rødbergveien. Ta kontakt med fastlegen for henvisning dit.

- pasienter som har time for andre problemstillinger, men har en pågående luftveisinfeksjon, MÅ ta kontakt på forhånd pr telefon.

- sykemelding og akutt-timer kan IKKE bestilles pr e-post - det må tas kontakt pr telefon

 

- videokonsultasjon kan bli brukt ved en del problemstillinger - ring oss dersom du ønsker dette

- pass på og hold anbefalt avstand på venterommet, bruk yttergang/trappeomgang for å unngå nærkontakt. Bruk spritdispenser ved ankomst.

- Harstad kommune har også åpnet egen informasjonstelefon om korona-situasjonen: 41571800

- Vi oppfordrer alle våre pasienter til å ta ansvar i denne situasjonen, følge råd om handhygiene og hosting/nysing i papirlommetørkle eller albugrop, unngå nærkontakt dersom du har tegn på luftveisinfeksjon. Dette kan redusere smittespredning og gjøre at de svakeste i samfunnet ikke rammes av koronavirus.

- Vi påpeker viktigheten av at avtalte kontroller av kroniske sykdommer gjennomføres som planlagt. Godt regulert sykdom vil minske risikoen for alvorlig forløp ved koronasykdom.

 

B. BEMANNING

 

.Dr. Stein Pedersen har sluttet som fastlege, og hans fastlegeliste blir overført til ny lege Silje Onsager Stordal pr 1.6.20.

 

Medisinsk nødhjelp utenom våre åpningstider: Akutten i Harstad 116 117 / Med.nødhjelp 113 

 

Optimised for Microsoft Internet Explorer, 800X600
20&copy03 Kjetil DP